sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Syyslomalle, lomps!Jokusia viikkoja sitten, kun Mauri-myrsky puhalsi rannikolla, heitimme uikkarit ja pyyhkeet kestokassiin ja ajoimme Meri-Poriin Yyterin virkistäytymishotelliin. Edellisestä Yyterin kylpyläreissusta oli ehkä toistakymmentä vuotta, ellei enemmän. Pulikoimme jonkin aikaa kylpylässä ja poikkesimme vielä rannan kautta, jossa surffarit ratsastivat valkopäisillä aalloilla ja lentävä hiekka sattui pohkeisiin. Käppyräisten rantamäntyjen alla Pori näytti eksoottiselta ja ihanalta. Lapsetkaan eivät kaivanneet mitään sen ihmeempää, kuin aaltojen karkuun juoksemista rannalla ja simpukankuorien kaivamista hietikosta.

Tämä vinkkinä niille, jotka viettävät syyslomaa ensi viikolla. Ei tarvita kauheasti kummempaa, kuin jotain mikä eroaa aikataulutetusta arjesta.
Jos jotain viihdykettä kaipaa (ja totta vie, vaikka kuinka idylliseltä kuulostaisi yhdessä vietetty laatuaika, alkaa lasten ja aikuisten hermot kiristyä hyggeilyyn jossain vaiheessa, kun kaikki lautapelit on pelattu ja kotoisat viihdykkeet käyty läpi), tarjoaa Pori tekemistä syyslomalla:

Satakunnan Museon työpajat lapsille
Luontotalo Arkki ilahduttaa aina
Meri-Porissa on lapsiperheille sopivia luontoreittejä
Kirjurinluoto ja Pelle Hermanni
Yyterin kylpylähotelli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa, kun kävit ja kiva, jos jätät kommentin!